MAXITOP – bezbojni zaštitni lak za zidove

Novi izuzetan proizvod u Kameleonu, a koji nam dolazi iz komapnije Maksima iz Lučana. MAXITOP predstavlja bezbojni zaštitni, vodoperivi lak, na bazi akrilnih veziva i aditiva. Nanosi se na već obojene unutrašnje zidove, čime se postiže odlična otpornost na habanje. Preporučuje se za zaštitu zidova u prostorijama gdje je velika frekvencija, a zidovi izloženi habanju, poput: hodnika, stepeništa i sl. Takodje, odličan je izbor za zaštitu zidova u restoranima, školama, bolnicama, vrtićima i drugim javnim prostorima. Proizvodi se kao mat, saten i sjajni premaz. O svim detaljima vezanim za nanošenje konsultujte se sa kolegama u prodaji Kameleona, ali ono što morate znati prije svega je da površina mora biti kvalitetno pripremljena i obojena nekom od vodoperivih MAXIMA disperizonih vodoperivih boja, u dva sloja, a sve u skladu da uputstvima proizvođača. Posle sušenja premaza vodoperive boje, odnosno pri optimalnim uslovima nakon minimum 6 časova, nanositi MAXITOP lak, u jednom sloju. MAXITOP prije upotrebe dobro promiješati. Ako se nanosi četkom ili valjkom, nije potrebno razređivati, ako se nanosi mašinom za špricanje, može se razrediti vodom maks. do 5%. Posle upotrebe, alat odmah oprati vodom. Možete dugotrajno i kvalitetno zaštititi zidove uz Maxitop. Potražite ga u Kameleonu. 

MAXIDECOR TEHNIKE

NOVO U KAMELEONU! Tehnike koja zidovima i prostoru daju novu dimenziju – MAXIDECOR NOVA ERA CLASSICO i MAXIDECOR ANTICA CLASSSICO.

Pogledajte video priloge i uvjerite se da je nanošenje ovih tehnika toliko jednostavno da vam ne treba majstor.
Maxidecor Nova era i Antica su polutransparentne efektne boje koje su vodoperive, paropropusne, neškodljive za čovjeka i okolinu i jednostavno se nanose. Namijenjene su za zaštitu i dekoraciju unutrašnjih zidnih površina, kod kojih je potrebno postići dinamičan izgled.
Za sve detljnije informacije, alat i materijal pozovite ili posjetite Kameleon.

12 GODINA KAMELEONA

Kameleon se već 12 godina trudi da bude mjesto od povjerenja, najbolji komšija, društveno odgovorna firma … Ovog 13. jula slavimo naš dvanaesti rođendan. U to ime želimo da nazdravimo svim našim mušterijama i svim građanima Crne Gore i poželimo dobro zdravlje prije svega. U godini kada se borimo sa epidemijom korona virusa ne razmišljamo o novim poslovnim poduhvatima . Stalo nam je da budemo odgovorni, sačuvamo svoje zdravlje i utičemo da svi iz naše okoline sačuvaju svoje. Zato ove godine nazdravljamo i aplaudiramo svim onim ljudima koji su u prvim redovima borbe sa virusom. Za naš rođendan zamislićemo samo jednu želju da građani naše zemlje i cijeloga svijeta budu zdravi. U to ime  ŽIVJELI!