O NAMA

Boje i lakovi „Kameleon“ su mnogo više od običnog prodajnog mjesta boja, lakova, alata i ostalog iz asortimana za obavljanje najrazličitijih poslova u građevinarstvu. Zašto smo drugačiji? Zato što želimo da je tako i što imamo ideje koje rado dijelimo sa mušterijama, na obostrano zadovoljstvo.  I rezultat toga je zadovoljan klijent, a ponosan Kameleon. Naš dosadašnji rad i zalaganje rezultirali su da se na domaćem tržištu pozicioniramo kao jedna od najčešćih solucija za odabir partnera, bilo da se radi o najsitnijim zanatskim radovima ili velikim građevinskim poduhvatima.

Svakodnevno smo na raspolaganju našim mušterijama, bilo putem telefona, društvene mreže ili maila, ili jednostavno lično u našem Kameleonu. Broj prijatelja naše strane na Facebook-u raste iz dana u dan, a sa njim i broj novih zadovoljnih mušterija.

U našem objektu možete tonirati boje i odlučiti se za neku od nijansi iz bogate palete boja i na taj način oplemeniti otvoreni ili zatvoreni prostor po sopstvenom izboru.

Uspješno sarađujemo sa svim renomiranim proizvođačima boja, lakova i ostalog iz paleta proizvoda za građevinarstvo, pa stoga možemo da nabavimo skoro sve proizvode iz ove oblasti koji se mogu naći u regionu. Za naše mušterije iz Crne Gore obezbijedili smo besplatan prevoz. Od 2008. god. , PRILAGOĐAVA SE VAMA – KAMELEON.